Produktnyheter

Nytt powershift-tillval

Med powershift-transmission som tillval för de mekaniska grävlastarna 428E och 434E tillhandahåller Caterpillar utökade valmöjligheter för kunderna och bättre förarkomfort.

Den manuella standardväxellådan kommer även fortsättningsvis att vara tillgänglig för de kunder som föredrar den, medan powershift-växellådan, som redan prövats på Caterpillar-modeller i E-serien, ger minskad ansträngning för föraren och ökad maskinproduktivitet.

Caterpillars powershift-transmission för grävlastare har fyra växellägen för styrspaken. Föraren väljer enkelt den högsta växeln som krävs med tumreglaget på körriktningsspaken som är monterad på rattstången. Vid högre hastigheter i körriktning framåt väljer transmissionen automatiskt ett femte förhållande för maximalt 40 km/h.

www.cat.com

logo
Redaktionen