Produktnyheter

Regummerade Bridgestone-däck

Från och med januari 2011 marknadsförs både drivdäcksmönstret Qualitread M729 och släpvagnsmönstret R168 under namnet Bridgestone Retread i Europa. Från och med april 2011 kommer även Qualitread M729 EVO att ingå i Bridgestones regummerings-sortiment.

Bridgestones regionaldäck M729 med dess djupa multiklacksmönster är känt för sin långa livslängd och motståndskraft mot oregelbundet slitage. Regionaldäcket R168 med dess breda släpvagnsmönster ger utmärkt livslängd för alla körförhållanden.

Dessa nytillskott till Bridgestones Retread-sortiment ingår som en del av Bridgestones nya globala strategi, som innebär att man gradvis kommer att flytta över alla Qualitread-mönster till varumärkena Bridgestone Retread och Bandag.

I denna nya strategi kommer Bridgestones premiumsortiment Retread att erbjuda alla de senaste högprestandamönstren och materialen från Bridgestone till den paneuropeiska fjärr- och regionaltransportsektorn – med fokus på kilometerkostnad och kilometerbaserade kontrakt.

logo
Redaktionen