Produktnyheter

Sopvals för grävmaskiner sopar rent året runt

Engcon fortsätter att göra grävmaskinerna ännu mer flexibla. Med de nya redskapen sopvals, pallgaffel och kranarm blir grävmaskinen mer mångsidig och lönsam. Sopvalsen finns i fyra bredder och tillsammans med tiltrotatorn kan sopvalsarna lösa helt nya specialuppgifter, som snöröjning av tak.
Sopvalsen SR (Sweeper Roller) ökar grävmaskinens användningsområde året runt. På sommaren används borsten exempelvis för sopning av sand, gräsmattor, grunder, murar och berggrund. Vintertid ersätter den handskottning av övergångsställen, gångbanor, spårväxlar, bod- och containertak, altantak med mera.
Som en följd av den pågående renodlingen i engcon-familjen – engcon, Mählers och Drivex – har engcon även lanserat gaffelställ samt kranarm för grävmaskiner i sitt sortiment, som tidigare såldes som Drivex.

logo
Redaktionen