Produktnyheter

Liten teleskoplastare typgodkänd med personkorg

Merlos minsta teleskoplastare i Sverige – P25.6 – har blivit en riktig favorit bland entreprenörer runt om i Sverige. Den lilla maskinens mångsidighet ökar nu ytterligare sedan den blivit typgodkänd för arbete med personkorg.
En välkommen nyhet som gör maskinen ännu mer mångsidig är att Merlo P25.6 redan från fabriken i Italien är CE-märkt och godkänd för att arbeta med personkorg och fjärrstyrning. En nyhet som förenklar för svenska generalagenten AB Hüllert Maskin och för användarna.
Teleskoplastarna är på frammarsch i Sverige och med Merlos P25.6 är det just det lilla formatet som är grejen. Den har nästan sex meters lyfthöjd, är mindre än två meter bred och hög, men kan ändå lyfta 2,5 ton.

I vintras överraskade den lilla maskinen även i snösvängen, genom att vara tillräckligt kraftfull för att röja snö med samtidigt som den enkelt tar sig fram i trånga passager med låga höjder. 

FAKTA MERLO P25.6
P25.6 är den minsta av Merlos teleskoplastare som säljs i Sverige.
Vikt: 4500 kg
Lyftkraft: 2500 kg
Lyfthöjd: 5,9 meter
Motor: 55 kW (75 hk)
Marschhastighet: 36 Km/h
Höjd: 1,9 m
Längd: 1,8 m
Fyrhjuls-, tvåhjuls- och krabbstyrning

logo
Redaktionen