Kortnyheter

Mittiamässan fulltecknad

Det ordinarie mässområdet för Nordens­ största fackmässa inom skogstransportbranschen; Mittias Skogstransport 2011 i Ljusdal 19-20 augusti, är sedan en tid tillbaka fulltecknat. Tidigare utställare har i hög grad åter tecknat sig tidigt­ för en monterplats samt behållit eller utökat sin monterstorlek. Glädjande är även att cirka 15 stycken helt nya utställare har sett affärsmöjligheterna som ges g­enom mässan.
– Vi har i dagsläget 109 stycken bekräftade­ utställare och 7 st som står på väntlista.­ Vi tar fortfarande emot förfrågningar men för att kunna möta efterfrågan behöver vi hitta en lösning för att utöka­ området på Älvvallens Idrottsplats, i annat­ fall måste vi tacka nej till dessa ­företag, säger Per-Arne Weglin, VD och ansvarig projektledare för Skogstransport 2011.
Över 6 000 personer med olika befattningar inom transportnäringen beräknas­ besöka mässan under de två dagar den har öppet. Som vanligt arrangeras en trevlig middag med underhållning under mässans fredagskväll. I år kommer denna att hållas i ett stort tält på mässområdet och underhållningen har 60-tals tema med bland annat­ The Shanes för show och dans. SJ Event ­genomför intresseförsäljning fram till midsommar för Mittiatåget för resa och logi för mässbesökare från södra Sverige.

logo
Redaktionen