Nyhet

STM och Hyundai i nytt samarbete

Stenungsundsföretaget Svensk Transmission & Motor AB (STM) inleder nu ett samarbete med det koreanska bilmärket Hyundai.
STM tar på sig ansvaret att lagerhålla och leverera kvalitetssäkrade, renoverade automatlådor till Hyundais bilprogram för svenska eftermarknaden. Samarbetet startar i oktober 2011.
Vi är mycket nöjda och laddade inför detta samarbete och affären har dessutom bästa timing! Detta med tanke på den precis färdigställda utbyggnaden av vår produktionsanläggning och därmed ökade resurser att tillgodose detta snabbt växande bilmärke i Sverige säger Erik Stålebo, verksamhetsansvarig för STM.
En intressant sak är att Hyundai erbjuder även en begagnatgaranti. Denna innebär att en kund som köper en begagnad bil av en Hyundai-återförsäljare får garanti på den bilen.
– Hyundai vill helt enkelt försäkra sig om att reservdelarna som monteras i deras bilar är kvalitetssäkrade. Genom vårt samarbete får de tillgång till kvalitetssäkrade renoverade produkter och snabba leveranser, säger Erik Stålebo.