Nyhet

Vallentuna nästa för Mitsubishi

Mitsubishi fortsätter sin frammarsch i Stockholm. Nästa anhalt är Vallentuna Motor, som blir ny återförsäljare och får ansvar för försäljning av Mitsubishi i nordöstra Stockholm. Premiären äger rum redan nu på lördag och söndag den 29-30 oktober. Därmed ökar Mitsubishi till totalt sex återförsäljare i Stockholm.
– Vi ser att Mitsubishi har en stor framtidspotential, inom både miljö, teknik och design. Dessutom har Mitsubishis bilar hög japansk kvalitet och vi är både glada och stolta över att få börja jobba med märket. Till helgen har vi laddat med en stor utställning av bilar ur Mitsubishis breda modellprogram och tagit hem många bilar för leverans direkt, redan till premiären, säger Thomas Hobro, försäljningschef och vice vd för Vallentuna Motor.
På lördag den 29 oktober slår Vallentuna Motor för första gången upp portarna för de som är intresserade av Mitsubishis bilar. Hela helgen firas med specialerbjudanden på alla Mitsubishi-modeller.
– Genom förstärkningen av vårt återförsäljarnät i Vallentuna vill vi vara med och försöka ta ytterligare marknadsandelar i Storstockholm. Med Vallentuna Motor når vi nu en marknad där vi ser en stor potential, men har varit relativt svaga på under de senaste åren, säger Martin Åhrbom, chef för återförsäljarutveckling på Mitsubishi Motors Sverige.
Mitsubishi har sedan tidigare fem andra återförsäljare i Stockholm: Mitsubishi Center Stockholm i Vällingby, Dahlbacka Bil i Saltsjö-Boo, Länna Bilcenter i Skogås, Svenska Bil i Smista och Svenska Bil i Akalla.