Nyhet

Resan för att bli Sveriges bästa återförsäljare

jbilJ BIL, Sveriges bästa Peugeotåterförsäljare*, anställer meriterade Kenneth Holmgren som ny kvalitets-/marknadschef. Rekryteringen sker i en tillväxtfas där målet är att fortsätta den starka lönsamhetsutvecklingen samtidigt som man vill ta ytterligare ett steg mot målet ”Bemötande i världsklass”.
Kenneth Holmgren har arbetat inom bilindustrin sedan 1996, både på global, nordisk och generalagentsnivå. Han kommer senast från tjänsten som Marknadschef på Peugeot Sverige. I den positionen var han med och säkerställde en kraftig försäljnings- och varumärkesresa för Peugeot i Sverige 2011-12, något som bl a resulterade i Resumés utnämning ”Sveriges bästa marknadschef 2012” i bilkategorin.
– Kenneth är en fantastisk rekrytering. Vi hade redan tidigare ett starkt team som har uträttat stordåd de senaste åren. Nu är vi redo att ta nästa steg i resan mot att bli Sveriges bästa bilåterförsäljare, säger VD John Marnell.
– J BIL är mitt i en tung expansionsfas, fortsätter John Marnell. – Vi har mer än fördubblat vår omsättning de senaste tre åren och samtidigt lyckats behålla en god lönsamhet. Vi har också gått från en till tre anläggningar men vi är fortfarande inte nöjda, vilket den här rekryteringen tydligt demonstrerar.
– Det känns oerhört spännande att nu vara en del av J BILs fortsatta satsning, säger Kenneth Holmgren. – J BIL är en energifylld arbetsplats där de anställda känner sig trygga och får möjlighet att växa. Man märker det så fort man kommer i kontakt med företaget och jag tror att det är det som har gjort J BIL så framgångsrika, avslutar Kenneth Holmgren, som påbörjade sin anställning den 28 januari.
*Utmärkelse från Peugeot Sverige 2012, baserat på Nöjd Kund-index, marknadsandel och försäljningsökning.