Spridare för effektiv halkbekämpning

Spridare för effektiv halkbekämpning

kkzttiu6g1lwc8rdm31a

Med rätt utrustning är det både snabbt och enkelt att bekämpa halkan. På årets MaskinExpo presenterar Närlant en självlastande sandspridarskopa med stor volym och arbetsbredd.

Nytillskottet är Fransgård SPR 1500 G. Det är en galvaniserad skopa med en volym på 1.500 liter och en arbetsbredd på 230 cm. Utmatarvals och omrörare är hydrauliskt drivna. Skopan har fjäderbelastad botten och är försedd med flödesventil för steglös reglering av utmatarvalsen.

Sandspridarskopan kan fås med följande fästen: SMS, Euro, Stora BM eller trepunktsfäste. Hydraulcylinder för självlastning finns som tillbehör.

www.narlant.se

Läs också

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Mobil sikt

Mobil sikt

Den nya tre-däckaren SR514 sorterar material i tre eller fyra olika fraktioner. Maskinen är ett konventionellt sorteringsverk för sand,...

Aktuellt

ANNONS ▼
DAF utökar sortimentet

DAF utökar sortimentet

De nya produkterna är ett led i arbetet med att utöka sortimentet av anläggningsfordon anpassade för den nordiska marknaden.

Vägtrafiken i mars

Vägtrafiken i mars

Under mars 2019 omkom 10 personer och 1 244 personer skadades i vägtrafiken.

Volvokoncernen miljardinvesterar

Volvokoncernen miljardinvesterar

Volvokoncernen satsar stort i Skövdefabriken. Ökad flexibilitet samt en en mer hållbar tillverkningsteknik är syftet med investeringarna.

Årets däcktillverkare 2019

Årets däcktillverkare 2019

Michelin har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Årets däcktillverkare, ”Tire Manufacturer of the Year”.

Fler artiklar