Produktnyheter

Transport av kabeltrummor

Bild-1505

Under en tid har Hammar och intressenter inom kraftledningsindustrin diskuterat en lösning för att förenkla logistiken vid transport av kabeltrummor. I detta ­fallet kabeltrummor diameter 4,2 m, bredd 3,0 m och vikt upp till 27,8 ton. Därför meddelar nu Hammar att de har tagit fram en sidlastarmodell, Hammar 155 H.

Kranarna är Hammar 155 H kranar, med 36 ton lyftkapacitet och provlyft 45 ton. 155-kranarnas överlägsna överben ger en säker och stabil lastning och avlastning även under svåra omständigheter i terrängen.

Trailern är specialbyggd i fabrik i Sverige med en buk för kabeltrumman, vilket ger en låg tyngdpunkt. Maximal totalhöjd med last 4,5 m, totallängd 10.940 mm och olastad bredd 2,55 m innebär att sidlastaren är lätthanterlig och kan köras utan speciella dispenser i Sverige.

033-29 00 00, www.hammar.eu/sv/