Ny mässa för skogsnäringen

Ny mässa för skogsnäringen

IMG_7671

Den 6-7 juni 2014 genomförs för ­första gången Skogsmaskindagarna. En ­regional branschmässa som arrangörerna strategiskt förlagt till en av våra mer skogsintensiva regioner – Värmland och Karlskoga.

I våras, när idéerna om mässan först presenterades, rönte just den geografiska placeringen mycket stort intresse.
Många som har sin försörjning från skogen, når utställningsområdet med bil på några få timmar. Ett faktum som talar för såväl många, som rätt typ av besökare.

På en skogsmässa ska det låta, lukta, ryka och damma. Och utställare och besökare ska kunna träffas och utbyta erfarenheter under gemytliga former. På Karlskoga flygplats där, Skogs­maskindagarna genomförs, finns såväl utrymmet som möjligheterna. Här kan bullrande maskiner lätt samsas med andra mer lågmälda aktiviteter.

Det stora flygfältet erbjuder både ­asfalt och gräsytor. I det intilliggande skogsområdet finns möjligheter till
demokörning i terräng. Looping Event AB som står bakom Skogsmaskindagarna har samtliga flerårig erfarenhet av mässverksamhet. Såväl som arrangör som mässdeltagare.

Att erbjuda utställarna kostnadseffektiva mässor är ett ledord för Looping Event. Väl fungerande logistik, enkelhet och smidighet för såväl utställare som besökare är andra viktiga hörnstenar. Looping Event kommer att erbjuda och utveckla nya intressanta mässor och event runt om i Sverige.

Detaljerad information med karta över området, prisuppgifter, villkor med mera presenteras på webben där bokning också kan göras. www.skogsmaskindagarna.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar