Produktnyheter

Filtersortiment för DSG och DCT

DSG-och-DCT-filter
LBM Autoparts, som länge sysslat med reservdelsförsörjning av traditionella automatlådor, breddar nu sortimentet med filter och även oljor till både Volkswagens DSG-växellåda samt till andra vanligt förkommande DCT-växellådor på marknaden.
Först in på lagerhyllan är filter till Volkswagens 6-växlade DSG-låda och till MPS6-lådan som är utvecklad av Getrag/GFT (sitter bl.a. i Volvo och Ford). För MPS6 växellådan finns även det invändiga filtret tillgängligt för den som reparerar eller renoverar växellådor. Detta filter finns ännu inte tillgängligt att köpa ifrån billtillverkarna. Olja till dubbelkopplingslådor har funnits i sortimentet hos LBM sedan i juni.
”Vi har sett en kraftigt ökad användning av dubbelkopplingslådor bland biltillverkarna under de sista åren. Nu några år senare ser vi som en naturlig följd även ett växande behov ifrån bilverkstäder och växellådsrenoverare på servicedelar till just dessa växellådor” säger Erik Stålebo, VD och produktstrateg på LBM Autoparts AB”
www.lbmautoparts.se