Ny vd till Besikta

Ny vd till Besikta

Besikta Bilprovning har från den 9 juni en ny vd. Det blir Nicklas Margård som tar över efter Mårten Andersson, som nu blir vd på Volati som är ansvariga för driften av Besikta. Nicklas kommer närmast från JBT Foodtech, där han tidigare var vd.
–  Vi har under det första året i drift etablerat Besiktas varumärke och erbjudande på marknaden och byggt upp en väl fungerande organisation. Så därför är det bra timing att lämna över till Nicklas Margård som är rätt person att fortsätta driva bolaget långsiktigt, säger Mårten Andersson.
Besikta Bilprovning startade verksamheten för ett drygt år sedan, då svensk Bilprovning sålde delar av sin verksamhet. Besikta tog över 56 av svensk Bilprovnings stationer i sydvästra Sverige och sedan dess har verksamheten expanderat med ett antal nya stationer i regionen. Planen är att fortsätta expandera och att sätta en ny standard för bilbesiktning i Sverige.
–  Det känns spännande att få leda Besikta framåt och få vara med och utveckla en organisation på en intressant marknad i förändring, där det händer och kommer att hända mycket de kommande åren, säger Nicklas Margård.
Besikta Bilprovning
Foto: Besikta Bilprovning

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar