Ny verkställande direktör för MAN

Ny verkställande direktör för MAN

Ledningen för MAN Truck & Bus AG har tillsatt Stefan Thyssen  som verkställande direktör för företaget  i Sverige, Norge och Danmark. ”Den 37-årige Stefan Thyssen är en erfaren ledare med solid kännedom om företaget”, uppger MAN.

Företaget MAN är en av de större lastbilstillverkarna i Europa och en stor tillverkare av kommersiella lastfordon i världen.

”MAN Truck & Bus Sverige AB är i en process där vi ska stärka organisationen ytterligare, optimera driften och öka lönsamheten.  Stefan Thyssen för med sig en bred erfarenhet inom företagsutveckling och kompetens i att höja kundnöjdhet. Dessa egenskaper blir viktiga för den svenska verksamheten framöver” uppger företaget.

Thyssen har studerat ekonomi vid universitetet i Kassel och har flera års erfarenhet från transportbranschen. Han har senast varit Finansdirektör för MAN i Storbritannien och har tidigare varit ansvarig för controlling vid MAN:s huvudkontor i München. Thyssen är tysk och är nu bosatt i Danmark.

– Jag är övertygad om att gott samarbete och ständiga förbättringar är nyckeln till bra resultat och goda kundupplevelser. Vårt fokus är som tidigare, tillväxt, kundnöjdhet och motiverade medarbetare. Vi ska ta snabba beslut för att erbjuda våra kunder en hög servicenivå oavsett var de möter oss i organisationen, säger Thyssen.

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar