ANNONS

Med nya TP-L5  har Topcon ökat tydligheten och ljusstyrkan i laserljuset, ökat kontrasten i displayen och förbättrat batteridrifttiden med 20% på grönt laserljus.

Varför Grönt? Grönt laserljus är upp till 4gånger synligare än konventionellt laserljus. Man använder laserljuset istället för att leta efter det, vilket i sin tur gör rörläggningen enklare och snabbare.

TP-L5 serien erbjuder två modeller, en med grönt laserljus och en med rött laserljus.

Båda modellerna har den exklusiva automatiska inriktningen i sidled SmartLine® för snabb inriktning och har en lutningsinställning från -15% till 40%, helautomatisk självnivellering, helgjutet aluminiumchassi, IP standard IPX8 och möjlighet att köra med alkaliska batterier.

TP-L5 har även ett mycket brett sortiment av tillbehör vilken också kommer med Topcon’s 5 års garanti

www.topcon.eu