Produktnyheter

Batterisökare för iOS- och Android-enheter

Johnson Controls har utvecklat en batterisökare för mobila enheter som hjälper såväl verkstäder som slutkunder att hitta rätt VARTA-bilbatteri till alla bilar. VARTA batterisökare erbjuder sökfunktioner för lokalisering av bilar, batterier och återförsäljare/närmsta verkstad, plus en navigeringsfunktion som ser till att du tar dig dit du vill. Gratisappen släpptes för iPhone och iPad och lades upp i Apple App Store redan 2014, och finns nu tillgänglig även för Android-enheter i Google Play Store.

Fördelar för verkstäder och konsumenter
VARTA batterisökare inkluderar olika sökfunktioner som snabbt och smidigt hjälper en att hitta rätt batteri till sin bil. Fordonssökfunktionen börjar med att efterfråga tillverkningsår, märke, modell och motortyp. När rätt bil väl har identifierats visar appen korrekt batteri och all tillhörande teknisk information. Batterisökaren låter användaren identifiera rätt batteri med hjälp av kortnummer eller EU-typnummer.

VARTA batterisökare erbjuder även en återförsäljarsökfunktion, vilken kan vara till extra nytta för konsumenter. Användarens plats kan identifieras automatiskt eller väljas manuellt genom att ange valfri stad. Appen visar sedan en lista över alla batteriåterförsäljare i närheten av konsumentens nuvarande eller önskade position, samt deras kontaktuppgifter. ”Allt som allt är den nya batterisökaren från VARTA en fördel för både verkstäder och konsumenter”, förklarar Francisco R Cecena Lizarraga. ”Verkstäder får hjälp med att hitta rätt ersättningsbatteri och konsumenter får information om var batterier och verkstäder är belägna.”

Sist men inte minst erbjuder VARTA batterisökare en detaljerad batterikatalog. Katalogen inkluderar produktbilder för alla olika batteriprodukter, samt uppgifter rörande vikt, pollayout, bashållare, beställningsinformation och tekniska ritningar.

För mer information besök http://www.johnsoncontrols.com/PowerSolutions