Produktnyheter

Tillbehör till nya Scanian

Nästa generations Scania får inom kort en helt ny uppsättning unika aluminiumtillbehör såsom ljusbågar och frontskydd signerade Trux, som kommer att visa upp frontskyddet Highway på den stundande IAA-mässan.

Strax efter det att nästa generations Scania avtäcktes för världen, kunde Trux presentera en prototyp för sitt kommande frontskydd till lastbilen. Knappt en månad efter, på IAA – en av världens största mässor för nyttofordon i Hannover, Tyskland – kommer Trux att för första gången kunna visa upp frontskyddet Highway A24-2 till nya Scania för mässans besökare.

– Vi har varit oerhört effektiva i utvecklingsprocessen och kan redan nu presentera en färdig produkt till nya Scanian, säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

För de svenska intressenterna finns chansen att klämma och känna på Trux senaste frontskydd redan i slutet av månaden. Med start den 28 september kommer Trux att följa med på Scanias Sverigeturné, där de visar upp sin nya lastbil, som varar hela oktober månad.

Inom kort kommer Trux hela produktsortiment att finns tillgängligt för de nya Scania lastbilarna. Självklart är även dessa tillbehör producerade i aluminium för minsta möjliga vikt men utan kompromiss för säkerheten.

– Vi vill naturligtvis vara med när Scania kliver in i nästa lastbilsgeneration och göra den ännu säkrare med våra frontskydd, berättar Hasse Olsson.

IAA är öppet för allmänheten 22–29 september och Trux finns i utomhusmontern FG K65 tillsammans med sin tyska distributör Jumbo-Fischer.

Scaniakaravan startar den 28 september, men Trux turnéplan är ännu inte helt färdigställd. Se hemsidan eller Facebook för mer information inom kort.

www.trux.se

Foto/Källa: Trux AB