Flishuggarna från engelska Först är framtagna av människor med gedigen bakgrund inom flishuggning och trädvård. På årets MaskinExpo, den 18-20 maj, lanseras flishuggar från Först av den svenska importören Nordicc.

Det framgår av både helhet och detaljer att flishuggarna från Först är konstruerade för driftsäkerhet, funktion och produktivitet.

– Det här är flishuggarnas flishugg! säger Ruben Klingenberg på Nordicc, glad över att få representera Först.

Som exempel på flishuggarnas genomtänkta funktioner nämner Ruben Klingenberg den intelligenta motorstyrningen som gör maskinerna riktigt effektiva. Ett annat exempel är att smörjpunkterna är framdragna till ett ställe där de sitter på rad.

Flishuggarna från Först finns monterade på släp, larvburna och traktorburna. Alla motordrivna modeller drivs av dieselmotorer från Kubota i olika utföranden. Tre års garanti är standard.

Nordicc