Effektiva flishuggar

Effektiva flishuggar

Flishuggarna från engelska Först är framtagna av människor med gedigen bakgrund inom flishuggning och trädvård. På årets MaskinExpo, den 18-20 maj, lanseras flishuggar från Först av den svenska importören Nordicc.

Det framgår av både helhet och detaljer att flishuggarna från Först är konstruerade för driftsäkerhet, funktion och produktivitet.

– Det här är flishuggarnas flishugg! säger Ruben Klingenberg på Nordicc, glad över att få representera Först.

Som exempel på flishuggarnas genomtänkta funktioner nämner Ruben Klingenberg den intelligenta motorstyrningen som gör maskinerna riktigt effektiva. Ett annat exempel är att smörjpunkterna är framdragna till ett ställe där de sitter på rad.

Flishuggarna från Först finns monterade på släp, larvburna och traktorburna. Alla motordrivna modeller drivs av dieselmotorer från Kubota i olika utföranden. Tre års garanti är standard.

Nordicc

Läs också

Transportvänlig dieseltank

Transportvänlig dieseltank

MPP Sverige lanserar just nu sin stora nyhet: MPP – Transporttank (TT100, TT200 & TT300), alltigenom anpassad för den...

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar