Ny avloppstank

Ny avloppstank

Cipax utvecklar nu sitt sortiment av hållbara produkter inom enskilda avlopp och lanserar en ny lågbyggd 6000 Liter avloppstank.

CPX Avloppstank 6000 är en ny sluten avloppstank på 6000 liter från Cipax som med sin design och hållbara konstruktion kompletterar Cipax familj av hållbara avloppstankar, slamavskiljare och reningsverk. Som den tidigare populära 3000 liter tanken från Cipax är CPX Avloppstank 6000 en mycket lågbyggd tank för att passa alla system och marktyper. Med flexibelt inlopp kan tanken monteras även under krävande markförhållanden.

Avloppstanken är utrustad med inbyggda lyftöglor för säker och enkel installation. Till tanken medföljer ett låsbart och barnsäkert lock. Tanken är tillverkad i rotationsgjuten Polyetenplast som gör den miljövänlig och helt återvinningsbar.

Cipax

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar