Cipax utvecklar nu sitt sortiment av hållbara produkter inom enskilda avlopp och lanserar en ny lågbyggd 6000 Liter avloppstank.

CPX Avloppstank 6000 är en ny sluten avloppstank på 6000 liter från Cipax som med sin design och hållbara konstruktion kompletterar Cipax familj av hållbara avloppstankar, slamavskiljare och reningsverk. Som den tidigare populära 3000 liter tanken från Cipax är CPX Avloppstank 6000 en mycket lågbyggd tank för att passa alla system och marktyper. Med flexibelt inlopp kan tanken monteras även under krävande markförhållanden.

Avloppstanken är utrustad med inbyggda lyftöglor för säker och enkel installation. Till tanken medföljer ett låsbart och barnsäkert lock. Tanken är tillverkad i rotationsgjuten Polyetenplast som gör den miljövänlig och helt återvinningsbar.

Cipax