Stryktålig och kraftfull ny bärbar dator

Stryktålig och kraftfull ny bärbar dator

Panasonics nya Toughbook 55 sätter enligt tillverkaren helt ny standard för semi-robusta bärbara datorer, med ökad produktivitet, flexibilitet och hållbarhet. Trots sin eleganta utformning och lätta vikt är den stryktålig, kraftfull och tillräckligt ruggad för att stå pall för en hektiskt arbetsdag.

Flexibel

Samtidigt kan användaren, för första gången, anpassa enheten efter vilka uppgifter som väntar för dagen, genom att via Toughbook Universal Bay-funktionen t ex tillföra nya grafikalternativ, en smartcard-läsare, extra minne eller en DVD/Blu-Ray-enhet.

– Toughbook 55 är en “game changer”, som lyfter semi-robusta bärbara datorer till nya nivåer när det kommer till flexibilitet, produktivitet och hållbarhet, säger Jan Kaempfer, Marknadschef för Panasonic Computer Product Solutions. Användarna kan skräddarsy sin enhet i farten, så att den hela tiden passar deras arbetsbehov. Dessutom reduceras koldioxidavtrycket, eftersom det är möjligt att reparera och ersätta enskilda delar, snarare än att behöva kasta eller skicka hela enheten för reparation om en del går sönder, säger Jan Kaempfer.

Lätt, robust och säker

Trots att den bara väger 2,08 kilo är Toughbook55 flexiblare, snabbare, säkrare, robustare och mer långlivad än sin föregångare. Den har utrustats med ett förbättrat Ingress Protection Rating- skydd (IP53) mot damm och vatten och klarar av fall från upp till 91 cm (enligt militärstandarden MIL-STD810H). Även dess driftkapacitet vid extrema väderförhållanden har förbättrats och enheten fungerar smidigt i temperaturer från -20 °C till + 60 °C.

Dessutom är Toughbook 55 lätt att docka i bilen, samt har en effektiv röstigenkänningsfunktion och förbättrad högtalarförmåga som är anpassad för användning i bullriga miljöer. Enhetens pekskärm kan användas både med och utan handskar.

Finns i tre versioner

Toughbook 55 finns tillgänglig från september 2019 i tre olika versioner – HD, Full-HD och Full-HD Touch Screen, till ett vägledande rekommenderat startpris från 1988 Euro, exklusive moms.

Läs också

Bärbart solcellsljus

Bärbart solcellsljus

Den nya lika robusta som bärbara solcellslampan TS 120S är både energieffektiv och miljövänlig, perfekt att använda året runt:...

Stryktålig smartphone

Stryktålig smartphone

Cat Phones presenterar nu Cat® S40: en tuff, tålig mobiltelefon som är både snygg och kraftfull. Telefonen har designats med den växande...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar