Lännen Tractors AB storsatsar i Mälardalen

Lännen Tractors AB storsatsar i Mälardalen

Nu utökar Lännen Tractors sin närvaro i Mälardalen genom att teckna ett serviceavtal med Frewito AB i Bro. Kjell Forsén blir ny säljare Lännen och Lundberg till region Mälardalen.

Lännen Tractors utökar säljkåren genom att rekrytera Kjell Forsén (51 år) som säljare för Lännen och Lundberg till region Mälardalen samt hela vägen upp till Söderhamn för att täcka de kommande behoven för höstens nya lanseringar.

Ett serviceavtal har tecknats med Frewito AB i Bro för att säkerställa eftermarknaden i Mälardalen för både Lännen grävlastare samt Lundberg redskapsbärare.

Kjell utgår ifrån Sollentuna och har kontor hos Frewito i Bro och kommer att vara ute hos kunder och bearbeta marknaden som en viktig del av hans arbetsuppgifter. Han har en gedigen erfarenhet av marknaden och kommer närmast från Söderberg & Haak. Säljrollen har han axlat i hela 30 år tillbaka tack vare sin passion för maskiner.

Om Frewito AB

Frewito AB är ett familjeföretag som grundades redan år 2000. Under de första tio åren var Frewito ett enmansbolag, där grundaren Fredrik Thorburn skötte allt från pappersarbete till reparationerna. Men de senaste åren har många duktiga medarbetare anslutit och företaget har snabbt växt till en av Storstockholms mest välrenommerade verkstäder för entreprenadmaskiner.

Företaget servar, utrustar och reparerar alla typer av entreprenadmaskiner, oavsett fabrikat och modell, detta tillsammans med dom flesta på marknaden förekommande tillbehören. T.ex. tiltrotatorer, dieselvärmare, AC-system, alkolås och dylikt. Med 12 välutrustade servicebilar kan de flesta ingreppen lösas ute i fält, på plats hos kunden.

Inviger ny verkstad

Under hösten 2020 invigs även den nya verkstaden på drygt 1800 kvm i Bro, nordvästra Stockholm. I dessa nya toppmoderna lokaler finns förutom maskinverkstad även en butik, med försäljning av reservdelar, maskinredskap, oljor samt en komplett Hydroscand-verkstad för tillverkning av hydraulslang mm. Verkstaden har även utrustats med en cylinderrenoveringsbänk för att kunna reparera hydraulcylindrar upp till 6,7 m långa.

Läs också

Steg 4 för Lännen

Steg 4 för Lännen

Finska Lännen fortsätter att utveckla sina ”multimaskiner”, och precis som Fem Myror Är Fler Än Fyra Elefanter tar de bokstav...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar