Snabbt växande 1-åring

Snabbt växande 1-åring

I december 2019 gjorde Bytupp.se entré på nätet och sajten har idag 15 000 unika besökare varje vecka, en siffra som fortsätter att stiga.

Johan Salinder, grundare och vd för Bytupp.se har lång erfarenhet inom branschen och upplevde ett behov av en marknadsplats skräddarsydd för entreprenad och transport. En sajt utan oändligt scrollande förbi oväsentliga annonser för att hitta rätt produkt.

Lättnavigerad

Bytupp.se bygger på sin effektivitet genom sina åtta huvudkategorier som i sin tur bryts ner i ett stort antal underkategorier vilket gör den lättnavigerad och relevant. Som företag skapar man enkelt en butik där annonserna samlas och all information om företaget syns.

Sälj och vinn

Nu firar man sin 1-årsdag genom att varje singelannons ger en lott i utlottningen av en ny fyrhjuling. Passa på att sälja dina maskiner, redskap eller transportfordon – kanske blir det du som vinner en CFORCE 450 Orange .

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar