5 gripar i Trejons nya G-serie

5 gripar i Trejons nya G-serie

Arbetet med att utveckla och förbättra produkterna pågår kontinuerligt och har nu resulterat i en helt ny serie av gripar –  Trejon Multiforest G-serie.

Griparna kommer i 5 olika modeller med en öppningsvidd på upp till 130cm och en griparea mellan 0,11 och 0,22 m2.

Positiv feedback

Griparna representerar en helt ny generation där geometri, klämkraft och hållbarhet uppdaterats i nära samarbete med professionella användare. Samarbetet med SSAB och deras produkter av högkvalitetsstål fortsätter för att kunna erbjuda moderna lösningar som blir energieffektiva och förhållandevis lätta.

– Feedbacken från våra testkunder både i Västerbotten och Europa är mycket positiv, uppdatering av geometri gör att virket både blir lättare att greppa och lossa. Vikten kan vi hålla relativt låg genom att använda SSAB specialstål STRENX® och HARDOX®, berättar Anders Johansson projektledare och produktutvecklare på Trejon.

Underlättar hanteringen

Bredden på de större griparna gör att virket rätar ut mycket bra och underlättar hanteringen av timmer. Samtliga gripar kan utrustas med insatsskopor och de större griparna G120-G130 kan även utrustas med flänsrotator vilket ger en mer skyddad slangdragning.

– För oss på försäljningen i företaget så visar denna utveckling på styrkan i att kontinuerligt ta in och jobba utifrån riktiga användare på marknaden och deras feedback samt behov. Det är så vi vill jobba, för och tillsammans med de som faktisk ska använda produkten, avslutar Johan Schols försäljnings- och marknadschef på Trejon.

 

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar