HP Åkeri satsar på att bli marknadsledande på att arbeta skadeförebyggande

HP Åkeri satsar på att bli marknadsledande på att arbeta skadeförebyggande

Transportföretaget HP Åkeri med säte i Gävle har värvat transportprofilen Christer ”Vezo” Johansson för att utveckla verksamheten och ta på sig ledartröjan när det gäller att erbjuda säkra och hållbara transporter.

– Vezo är en fantastisk människa med mycket stort branschkunnande och ett brett kontaktnät, säger Henrik Persson, VD och ägare av HP Åkeri.

Christer ”Vezo” Johansson kommer närmast från Länsförsäkringar Dalarna där han arbetat som skadeförebyggare och storkundsansvarig i tretton år.

Säkra transporter

HP Åkeri har sedan starten för 35 år sedan haft som grundläggande affärsidé att leverera hela och säkra transporter. Med den här satsningen så vill man bli marknadsledande på att arbeta skadeförebyggande och minimera miljöpåverkan.

”Sveriges säkraste chaufförer”

– Jag ser verkligen fram emot möjligheten att knyta ihop de erfarenheter jag har med mig efter många års erfarenhet på olika arbeten både inom försäkringsbranschen och utbildningssektorn, säger Christer. Jag har arbetat med de stora branschorganisationerna under många år och dessutom hjälpt de flesta stora åkerier i Dalarna med att få ned skadorna och utarbetat ett unikt arbetssätt som jag skulle vilja påstå är ledande i landet. När vi har implementerat det så har vi Sveriges säkraste chaufförer som verkligen förstår det här med kvalitén genom hela processen.

Håkan Persson Åkeri har idag cirka 60 anställda, ett 40-tal lastbilar och ett tiotal släp. Åkeriet arbetar med specialtransporter, fjärrtransporter och distribution samt är transportör åt DHL.

 

 

 

Källa: HP Åkeri

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar