Containertjänst expanderar! – Ny depå i Göteborg

Containertjänst expanderar! – Ny depå i Göteborg

Containertjänst öppnar upp en helt ny depå i Göteborg för uthyrning och försäljning av körplåt och stockmattor.

Containertjänst fortsätter att expandera och öppnar nu en helt ny depå på Oceanterminalen, Skagerack 7, i Göteborgs hamn. Göteborgsdepån kommer att fokusera på uthyrning och försäljning av produkter för markskydd och markförstärkning. Uthyrningssortimentet består av robusta körplåtar och stockmattor av hög kvalitet.

För en snabbare etablering i Göteborg har Containertjänst valt att etablera i systerföretaget MCR befintliga depå, där MCR även kommer att hantera lastning och lossning på plats.
Tillsammans med Stockholmsdepåerna i Länna och Sollentuna stärker Containertjänst nu sitt hyres- och försäljningserbjudande av körplåt och stockmattor med ökad tillgänglighet till Göteborgsregionen och i övriga landet.

— I takt med en ökad efterfrågan på körplåt och stockmattor utanför Stockholm och Mälardalen tar vi nu nästa kliv i vår tillväxtstrategi, säger Thomas Johansson, vd Containertjänst.

Vårt samarbete med MCR, som också är ett Vestum-bolag, gör att vi snabbt och enkelt kan etablera oss i regionen. Depåns centrala placering och den redan inarbetade logistiken, ger oss möjlighet att bibehålla vår höga servicenivå och snabba leveranser till våra kunder och partners redan från star, avslutar Thomas Johansson.

 

 

 

Källa: Containertjänst

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar