Nyhet

Ny nätbutik för bränsletankar i Sverige

Veratank.no är Norges största webbutik för tank- och tankutrustning. CEG tar nu konceptet till Sverige och lanserar veratank.se.

Varumärket Vera Tank har över 100 års historia och är Norges ledande leverantör av lösningar för säker lagring och transport av olja, bränsle och kemikalier.

– Vi ser fram emot att presentera ett brett sortiment av bränsletankar för byggbranschen här i Sverige. Lagring och transport av diesel måste vara tryggt och säkert så att vatten och mark inte förorenas och att värdefullt bränsle inte förloras, säger Robert Nilsson, chef för CEG Sverige och Finland.

Lösningarna från Vera Tank är mer än bara godkända och i överensstämmelse med regelverket för bränslelagring. Det handlar om att designa utrustning som tål tuff användning, och samtidigt har funktionalitet och teknik som möter behoven hos dagens avancerade entreprenadmaskiner.

– Tillsammans med duktiga leverantörer, krävande kunder och kunniga medarbetare har vi tagit fram ett sortiment av specialanpassade tankar för maskinentreprenören. Vi vet hur tuffa krav entreprenörer ställer på en säker men också effektiv byggarbetsplats. Ren diesel och effektiv fyllning är oerhört viktigt för en säker och lönsam anläggning, säger Robert.

– Vi vill utveckla veratank.se till en ledande marknadsplats för tank- och tankutrustning i Sverige. I den första fasen fokuserar vi på utrustning för byggnation, men vi kan också leverera standardlösningar för lantbruk och industri, och inte minst kundanpassade lösningar för större anläggningar som mobila bensinstationer, avslutar Robert.

 

 

Källa: Construction Equipment Group