Produktnyheter

Abkati lanserar en ny serie kraftfulla arbetslampor

BriodLights Enrich 2.0 - snygg och kraftfull belysning, särskilt anpassade till tunga applikationer.

Abkati presenterar stolt sitt nyaste sortiment av arbetslampor – en serie svarta arbetslampor med hög ljusprestanda och strömlinjeformad design. Särskilt anpassade för tunga applikationer.

Enrich 2.0-serien presenterar en bred variation av ljusstyrka med sina tre arbetslampor. Minstingen i serien har en kompakt och smidig modell med en ljusstyrka på 2 260 lumen. Lampan lyser inte bara upp framför fordonet utan är också godkänd som backljus. När vi klättrar i ljusstyrka hittar vi den andra lampan i serien som avger en ljusstyrka på 3 580 lumen. Med hela 4498 lumen på vår största modell säkrar vi en optimal ljusstyrka.

– Detta är en lampa du väljer när belysningen på ditt fordon inte ska sticka ut, utan bara finnas där att lita på. Lampan kan placeras diskret på de flesta ställena utan att du behöver tumma på uteffekten, säger Henrik Fransson som är produktchef på Abkati.

Enrich 2.0 är mer än ren ljusstyrka. Lamporna är utrustade med ett temperaturkontrollsystem som skyddar mot överhettning och säkerställer långvarig prestanda. Serien är certifierad enligt RoHS, CE, EMC och ECE R10, vilket garanterar hög kvalitet och överensstämmelser med internationella standarder. Med Enrich 2.0 får du en arbetslampa som kombinerar effektiv belysning med en strömlinjeformad design, utan att behöva göra några kompromisser.

Källa: Abkati