Nu lanserar KALA en helt ny handsfree, SuperTooth HD. Det är en röststyrd handsfree med bra ljud med dubbla mikrofoner­ och dubbla högtalare, som inte lämnar dig i sticket ens i den mest bullriga trafikmiljö. Tack vare röststyrning behöver du inte heller treva efter någon knapp när telefonen plötsligt ringer i en tilltrasslad trafiksituation.  Svara bara ”OK” och samtalet­ släpps igenom.
SuperTooth HD är mycket lätt att använda och påslagen ansluts mobilen omedelbart så snart bildörren öppnas. Med hjälp av din röst kan du svara på inkommande samtal.  Handsfree-enheten har svensk tal, ger besked när den är uppkopplad och talar dessutom om hur mycket batteritid som är kvar. Du kan också streama musik från din telefon via Bluetooth. Den lilla enheten fästs med magnetclips på solskyddet vid förarplatsen.
SuperTooth HD passar alla mobiler med Bluetooth inklusive IPhone. Den har full DSP, buller och ekoborttagning, en samtalstid på 20 timmar samt en stand-by tid på 1000 timmar eller 40 dagar och två mobiler kan anslutas samtidigt.