Innan sommaren presenterade Trux sitt senaste aluminiumtillbehör till nya Mercedes Actros, Trux Highway, och nu är nästa redo för leverans – Trux Offroad.
Trux Offroad är ett frontskydd i aluminium med hög markfrigång och passar därför att användas vid anläggningstransporter eller i andra sammanhang där underlaget är ojämnt. Precis som Trux övriga produkter är Offroad framtagen i Trux egenutvecklade aerodynamiska form Airflow som minskar luftmotståndet.

Vid första anblick är frontskyddet ganska likt en Highway, men den mindre Offroad har minst lika många fördelar som storebror.
– Offroad passar  för skogs-, grus- och betongtransporter med mera som kräver hög markfrigång men ändå vill ha ett likvärdigt skydd som Highway i lastbilsfronten, berättar Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.