Malthus Lift & Maskin AB har förvärvats av Brubakken AS, som är en av Norges största aktörer inom truckbranschen.
De erbjuder ett brett produktutbud av saxliftar, bomliftar, släpvagnsliftar, billiftar och larvbandsliftar och är auktoriserade distributör för de marknadsledande fabrikaten JLG, Omme, Multitel, Ruthmann och Versa.

Nya billiftar från Multitel
Multitel presenterar tre nya modeller av billiftar, MX 210 , MX 235 och MJ 201 – alla med över 20 meters arbetshöjd  för montering på 3,5 tons Nissan Cabstar. Alla har den nya ramen i aluminium med två fasta vertikala stödben och två utskjutbara H-ben med variabelt uppställningsläge. MX-serien har upp/över funktion med aluminiumbommar med utskjut i både övre och undre armen. Detta ger fantastiska möjligheter att komma in över hinder och upp på tak. Den nya MX 235 har en speciell korgupphängning som gör att den är helt ren under korgen för att komma ner på tak eller liknande.