Nyhet

Hyundai sponsrar välgörenhetsgolf

Café Opera Trophy – en golftävling som arrangeras för fjärde året i rad och där insamlat belopp går till Unicefs vattenprojekt. De insamlade medlen bidrar till fungerande toaletter, tvättmöjligheter, sophantering, tillgång till rent vatten och dricksvatten för barn i Kenya. Hyundai är en av huvudsponsorerna i tävlingen, som blivit Sveriges största välgörenhetsgolf.
Årets insamlade medel landade på 1,7 miljoner kronor, en rekordsumma som möjliggjordes stort engagemang och stöd från Unicefs ambassadörer Roger Moore, Lill Lindfors, Mark Levengood, Eva Röse, ambassadören Jan Eliasson och Carolina Klüft, som föreläste under dagen.
– Det här är ett initiativ som man tar till sitt hjärta och det känns väldigt viktigt att vi finns med och bidrar till en bättre tillvaro för barnen, säger Christian Norberg, vd för Hyundai Bilar AB.