Blogg och filmer

Framtidens underställ

Snickers Workwear lanserar två nya underställ. Det är viktigt att plagget närmast kroppen transporterar bort fukten fort, annars börjar du frysa så fort du har mindre fysiskt krävande uppgifter. XTR Body Engineered T-shirt med lång ärm och XTR Body Engineered långkalsonger lanseras i ett nytt material, med en ny design och nya funktioner som ger torr och behaglig arbetskomfort hela arbetsdagen.

XTR Body Engineered First Layer, är en helt generation av underställ med speciella stickeffekter för extra stöd och ventilation där det behövs som mest. Ärmar, kropp och ben är sömlösa. Stretchmaterialet består av 56% polyamid, 40% polypropylen och 4% elastan. Plaggen finns i svart med grå detaljer som markerar kroppens konturer och plaggens funktioner. De finns i storlekarna XS-XXL.

First Layer är sydda i ett tunt, stretchande material. Plaggen är tajta utan att strama med 12% stretch. Plaggen finns i svart och tvättas i 60°C. Finns i storlekarna XS-XXXL.

www.snickers.se

logo
Redaktionen