Kortnyheter

Pon blir utställare 400 på MaskinExpo 2011

När termometern visar 20 minus passar MaskinExpo på att leverera ett första vårtecken. Den allra sista dagen i november bokade den 400:e utställaren plats på MaskinExpo 2011. Det är tre månader tidigare än till årets mässa, något MaskinExpo tolkar som att våren 2011 kommer tidigt. Den 400: e utställaren blev Pon Equipment.

– Det känns som ett styrkebesked för hela branschen att MaskinExpo når 400 utställare så tidigt på säsongen och intrycket förstärks av att Pon nu kommer tillbaka till mässan, säger Carina Tegelberg, marknadschef på MaskinExpo.

Pon som haft uppehåll i sitt mässdeltagande sedan 2007 ser fram emot att möta 30.000 besökare på Barkarby Flygfält.

– Sedan MaskinExpo 2007 har vi utökat vårt Caterpillar-sortiment och detta vill vi nu visa upp, säger Hans Nygren, marknadschef på Pon Equipment som känner stor entusiasm inför deltagandet på mässan.

logo
Redaktionen