Produktnyheter

Underlätta hanteringen med skåplyften

Underlätta er hantering med skåplyften Move Mate 750. Move Mate är en skåplyft med variabel bredd på gafflarna. Gafflarnas kanter kilas in under godset och du höjer godset genom att pumpa med handtaget. Den är justerbar mellan 400 och 800 mm och kan lasta upp till 750 kg. Andra bredder samt viktkategorier finns också.

– Move Maten är väldigt populär hos oss. De är alltid ute och används till nästan allt. Vi har flera stycken och det är nästan slagsmål om dessa. Vi kommer att investera i fler, säger Mikael Signer, vd på ICM Kungsholms.
– Skåpslyften Move Mate från Micrologistic är mycket lätt att använda och smidig. Den är jättebra, säger Helena Eriksson på Falu Flytt Transporter.
– Den är helt oslagbar och slår amerikanarna i nästan alla situationer. Oerhört effektiv. I love it, säger Henrik Wigren, Gefleborgs Flyttservice, Gävle.
– Ställbara gafflar är helt suveränt. Under med en liten kil och sedan är det bara att köra. Oftast klarar man jobben själv. Den första köpte vi för 15 år sedan och den håller ännu. Nu köpte vi en till, säger Ulf Sjöö, Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud.

www.hantering.se

För att se en filmsnutt om hur Move Maten fungerar kan du klicka här.

logo
Redaktionen