Produktnyheter

Helautomatisk batteriladdare

Med 7.0 amp laddningskapacitet och ett minne som gör att den automatisk återupptar laddningsprocessen efter ett strömavbrott, är nya Lifesaver 7000 från Kala AB alla hårt prövade vinterbilisters drömpryl. Men också en värdefull pryl till husvagnsentusiaster samt ägare till veteranbilar och båtar vars batterier behöver underhållsladdning för att inte ta skada under längre perioder utan att vara i bruk.

Laddaren har en fem-stegs helautomatisk laddcykel och laddar snabbt till nästan 100 procents kapacitet och underhåller samt rekonditionerar batteriet efter en djupurladdning. Lifesaver 7000 kan vara ansluten månadsvis och ser hela tiden till att batteriet hålls i perfekt trim och förlänger därmed batteriets livslängd högst väsentligt. Laddaren är polaritetskyddad, gnistfri, damm och sprutsäker.

www.kala.se

logo
Redaktionen