Produktnyheter

Lastsläde till pickup

Skaffa en lastsläde till din pickup och utnyttja fordonet mer effektivt. Du når hela lastutrymmet och förbättrar din arbetsmiljö. Demas lastslädar tål 600 kg utbredd med last i utdraget läge. De är tillverkad i ”extra höghållfast stål”, vilket ger en lastsläde som tål tuffa tag. Lastsläden kan även användas till arbetsbord, eller vill man så är det inga problem att stå på lastsläden i utdraget läge för att nå högre.

Lastslädarna är lackerade med svart pulverlack och har rostfria låsdetaljer. De låses i ett inre, samt ett utdraget, läge. Lastsläden har urtag i de 25 mm höga kanterna på långsidorna som möjliggör enkel och säker lastsäkring med till exempel spännband. Utanpå den undertill förstärkta 12 mm plywoodgolvet som utgör själva botten i lastsläden, finns en limmad kemikaliebeständig ”anti glid” gummimatta. Detta tillsamman med den smidiga lastsäkringen gör att godset på flaket ligger still och du undviker skador på så väl godset som på bilen.

Till lastsläden finns även ett övre ”flexibelt” lastgolv som tillbehör. Det övre golvet är monterat i lastslädens chassi, vilket gör att all kraft går direkt ner i flaket, istället för att felaktigt belasta karossidorna på bilen. Med det övre lastplanet fördubblas flakytan på bilen. Flexibiliteten i det övre lastgolvet gör att du som användare enkelt kan koppla lös det övre golvets bakre och/eller främre skiva. Detta gör att det, vid behov, enkelt går att transportera fullhögt gods med ett enkelt handgrepp. De två löstagbara skivorna är undertill förstärkta för att undvika ”nerhängning” efter ett par års användning.

www.demaindustries.se

logo
Redaktionen