Blogg och filmer

Släng pennan och pappret!

Kala AB presenterar den elektroniska körjournalen AutoGear. Det är en elektronisk körjournalen som har kontroll över din körning. Körjournalen är ett ”måste” för alla som skriver körjournal i såväl det lilla som det större företaget.

AutoGear Körjournal består av två delar, en liten GPS-enhet och en programvara. GPS-enheten placeras i bilen och registrerar automatiskt all din körning. Varje resa loggförs automatiskt med datum, tidpunkt, kartsök, antal kilometer och belopp. Det är också möjligt att själv lägga in namn, parkeringsavgift/vägtullavgift och resans avsikt.

En enkel programvara installeras i din PC och du kan redigera och skriva ut körjournal på papper i A4-format. Varför bruka massor av tid på att skriva körjournal för hand, när AutoGear Körjournal kan göra jobbet åt dig? AutoGear GPS erbjuder dig ett års gratis användning samt fem års garanti. Rekommenderat cirkapris är 1990 kronor inkl. moms.

www.kala.se

logo
Redaktionen