Produktnyheter

Tre nyheter från Lightforce

Lightforce har kommit ut med tre stycken nyheter på den svenska marknaden. De lanserar 55 och 70 Watts extraljus i storlekarna 170 och 240 mm. De släpper också uppgraderingssatser till gasurladdningsteknik i 55 och 70 watt som passar flera av Lightforces extraljus.

 

170 Striker & 240 Blitz Xenon 55 W eller 70 W som klarar 9-32 V
Lightforce har idag, som enda premiumtillverkare, en 50 Watts gasurladdningslampa (xenon). Nu tar de ytterligare ett steg och lanserar 55 och 70 Watts extraljus i de populära storlekarna 170 och 240 mm. Ljuskällan (glödlampan) är avpassad efter den högre effekten från drivdonen (55 W drivdon har 55 W lampa och så vidare) med en större brännkammare som förutom en längre livslängd även ger mer ljus och en större ljusbild. Nykomlingarna omfattas av treårsgaranti. Drivdonen är små och lättplacerade med långa kablar, de klarar en ingångsspänning på 9-32 V.

 

Uppgraderingskit för RMDL- och E-serien (halogen) samt HID med externt drivdon klarar 9-32 V
Lightforce släpper nu även uppgraderingssatser till gasurladdningsteknik i 55 och 70 watt som passar till i princip alla tidigare modeller av Lightforce extraljus. Ombyggnationen går snabbt och är mycket enkel. För maximal effekt är det viktigt att ljuskällan placeras i reflektorns fokus. Dessutom omfattas ombyggnadssatsen (ej glödlampan) av Lightforce treårsgaranti. I övrigt egenskaper enligt ovan.

 

Uppgraderingskit för DL240XGT (halogen)
klarar 9-32 V
Även den i 55 W eller 70 W. Enkel att montera. Ljuskällan är avpassad för den högre effekten från drivdonet (55 W drivdon har 55 W lampa och så vidare) med större brännkammare och mera gas. Detta ger dig större ljusbild och längre livslängd. Kabellängden till ballast är 115 cm. OBS: drivdonet monteras externt. Det är även möjligt att uppdatera DL240HID med internt drivdon, det nya donet hamnar externt.

www.lightforce.se