Produktnyheter

Komplett vägningssystem i en enda produkt

Viktindikator 47-20 är den senaste generationen av Flintab instrument som kombinerar modern teknik med flexibel programvara. Applikationsanpassade vägningsmoduler, vägningskapacitet, filtrering och andra typer av vägningsparametrar är helt valbara­ och kan konfigureras för att passa varje våg och vägningsbehov.
Doseringsmodulen i viktindikator 47-20 används för att dosera en produkt till eller­ från en behållare med en integrerad våg. Modulen är användbar för alla typer av dosering.­
Kontrollvägningsmodulen i viktindikator 47-20 har utformats för ett brett spektrum­ av tillämpningar och säkerställer mycket hög noggrannhet och funktionalitet. Ett användarvänligt gränssnitt med lättavläst viktdisplay ger tydlig information.
Modulen för automatisk vägning ger användare exakt och snabb vägning med högsta möjliga tillförlitlighet och enkel integration.

logo
Redaktionen