Produktnyheter

Milwaukee introducerar varm arbetsjacka

Milwaukees arbetsjacka C12 HJ är designad för att ge användaren värme och komfort även under de tuffaste väderförhållanden både på och utanför arbetsplatsen. Jackan är lika bra för krävande arbetsuppgifter i bitande kyla som till olika fritidsaktiviteter i alla slags väder.
Värmezonerna som är insydda i materialet leverarar jämn och behaglig värme till jackan.­ Värmezonerna är strategiskt placerade för att ge användaren optimal uppvärmning av kroppen. Jackan har tre värmenivåer; låg, medium eller hög och regleras enkelt via en knapp som är placerad på bröstet.
Jackan är även både vindtät och vattenavvisande för att ge användaren bästa möjliga flexibilitet under alla tänkbara väderförhållanden och drivs av Milwuakees M12 batteri. Batteriet ligger gömt i en diskret ficka och ger upp till sex timmar konstant värme på en laddning.

logo
Redaktionen