Produktnyheter

En ny dimension traktorer

År 2012 kommer CLAAS-traktorerna att utökas med en helt ny serie. På SIMA bjöd CLAAS på en förhandsvisning av nya AXION 900. Den nya serien med kraftfulla traktorer består av fyra modeller från 280 till 400 hästkrafter. De kompletterar det befintliga utbudet från CLAAS och de populära modellserierna AXION 800 (180-260 hk) och XERION (330-525 hk).
Det nya styrsystemet CMOTION, som introduceras med XERION 5000/4500, har utvecklats för att vara så lättanvänt som möjligt. Den innovativa utformningen för tre fingrar gör att många funktioner kan styras intuitivt, utan att föraren behöver byta grepp. Den användarvänliga CEBIS-terminalen i fyrfärg är inbyggd i det nya armstödet. Med CEBIS kommer man snabbt åt alla centrala funktioner. Upp till 20 strålkastare, inklusive Xenon-lampor, ger utmärkt sikt runtom och därmed en säker arbetsmiljö.

logo
Redaktionen