Produktnyheter

Smidigt skjutbart flak från Waldung

På Nordens största maskinmässa visar Waldung AB för första gången sin nya Waldung-kärran®. Kärran med skjutbart flak för den som vill ha med sig minigrävaren eller bilen till arbetsplatsen.
Waldung-kärran® med skjutbart flak är perfekt för den som vill ha sin mini-grävare eller varför inte sin bil med sig till arbetsplatsen. Man kopplar kärran till din arbetsmaskin, skjuter ner flaket till marken, kör sedan upp mini-grävaren eller bilen och sen är det bara att dra flaket på plats igen, och köra iväg dit du ska.
Fördelarna med en smidig kärra är många och gör att grävarbetet går att utföra på mycket kortare tid. De entreprenörer som använder Waldung-kärran® som komplement till sin maskin kan därför begära en bra timpenning.

logo
Redaktionen