Nyhet

Påskmässan har öppnat!

Nu har påskmässan på Elmia i Jönköping, Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011, öppnat. Den senaste upplagan av Bilsport Performance & Custom Motor Show lockade över 80.000 besökare. Med fyra sprängfyllda hallar med närmare 800 fordon och halsbrytande uppvisningar utomhus samt framträdanden av kända artister blir påskhelgen ännu en gång den självklara mötesplatsen för alla motorentusiaster under påsken.
Bilsport Performance Show: Hall A & B
Precis som på SEMA Show i USA och på de stora tyska motormässorna i Essen och Frankfurt bjuder även Bilsport Perfomance & Custom Motor Show på de allra senaste nyheterna och trenderna. De ledande företagen i branschen är givetvis på plats för att visa och sälja sina senaste produkter direkt till besökarna. I hall A och B träffas alla motorintresserade som söker inspiration eller letar efter nya häftiga tillbehör till sin gatbil eller tävlingsvagn.
Hall A ”Street Car-hallen”: Hall A vänder sig mot den yngre generationen som älskar nya prylar och trender. Här finns det allra senaste inom multimedia och biltillbehör. Här hittar du Nordens fräckaste gatbilar som är byggda för fart och utseende. I A-hallen finns även kända airbrush-konstnärer som visar hur motivlackering går till.
Hall B ”Performance-hallen”: Hall B vänder sig till entusiaster i alla åldrar som söker nya verktyg, delar och tillbehör. Här finns företagen som specialiserat sig på styling, tuning, motorsport och bilvårdsprodukter. B-hallen bjuder även på premiärvisning av årets nyheter inom motorsport tillsammans med exklusiva sportvagnar, stylingbilar och häftiga prestandafordon. Här kommer också att finnas en stor avdelning med original, special, unika och ombyggda Volvobilar. 
Custom Motor Show: Hall C & D
Många anser att Custom Motor Show är den förnämsta bil- och mc-utställningen med entusiastfordon. De flesta av utställningsfordonen visas för första gången i Sverige – detta för att ge besökarna ett mervärde. I flera av fallen handlar det dessutom om Europa-premiär. I Hall C och D exponeras mer än 400 unika, speciella och exklusiva bilar samt motorcyklar i tidsenliga miljöer. Konceptet har genom åren gjort Bilsport Performance & Custom Motor Show till en självklar mötesplats för alla som har ett genuint intresse för nya och äldre entusiastfordon.
Hall C ”Nostalgi-hallen”: Hall C vänder sig till alla som har ett stort intresse för de historiska fordonen som är 30 år eller äldre. Här visas gamla och unika bilar, traktorer, mopeder och motorcyklar från en svunnen tid. I C-hallen får besökarna uppleva de klassiska fordonen från 1940- och 50-talen som en gång i tiden tillverkades i Europa och USA. Här säljs även delar, tillbehör, kläder, kuriosa och samlarprylar som numera är ett måste för den sanne nostalgikern. En given mötesplats för den som har ett brinnande intresse för gamla fordon och som är mån om att hobbyn lever vidare.
Hall D ”Custom-hallen”: Hall D innehåller mängder med premiärvisningar av muskelbilar, pickups och hot rods. Här kan besökarna uppleva nya trender och stilar när det gäller häftiga hojar och bilar. I D-hallen finns även otroliga renoveringar av äldre klassiker. Denna gång kommer det att visas många gamla kända samt helt nybyggda custombilar från både Europa och USA. Företagen som säljer nya och begagnade amerikanska bilar, delar samt verktyg, tillbehör och kläder inom bil- och motorcykelhobbyn har också sin givna plats i Hall D.
Du har väl inte glömt bort att ladda hem appen för påskmässan? Mer info här…
Mer nyheter och information hittar du på www.custommotorshow.se