Produktnyheter

Ponsse updaterar kranarna

Åtta hjul och ramstyrning gör Ponsses nya skördare till en smidig och stabil maskin med hög kapacitet, lågt marktryck och utmärkt förarkomfort. Med band bak och fram, i kombination med nya kranar, är det inte långt kvar till maskinen som alla entreprenörer vill ha.
Kranrörelserna konsumerar mycket diesel i en skördare. Ponsse har lagt ned storaresurser på förbättringar och alla skördare har nu uppdaterade kranar för att sänka dieselförbrukningen och kostnaden. Två modeller, Ergo och Bear, har helt nya kranar.
I kranspetsen på den nya gallringsskördaren Fox kommer det att sitta ännu en nyhet.
Det är ett nyutvecklat skördaraggregat framtaget för bland annat effektiv flerträdshantering.
Det kontrolleras med en ny version av mätsystemet Opti som ytterligare effektiviserar flerträdsshanteringen och gör mätningarna säkrare.