Kortnyheter

Nya ansikten hos Tranås Wagnfabrik

Magnus & Annie Källman har den 25 maj 2011 förvärvat samtliga aktier i Tranås Wagnfabrik AB.
Tranås Wagnfabrik som grundades 1898, tillverkar och distribuerar påbyggnationer, släp och vagnar för lastbilsbranschen. Fabriken i Tranås sysselsätter 10 personer och har en årsomsättning om ca 20 mkr. Företaget har sedan 2002 drivits av far och son Gert och Fredrik Lagerqvist.
-Vi tror att det nya ägarparet kommer att ha mycket gott att tillföra bolaget, säger Gert Lagerqvist, tidigare VD för Tranås Wagnfabrik. Under den senaste tiden har vi märkt av den uppåtgånde konjunkturen rejält och därför känns det som en bra tidpunkt att lämna över bolaget.
-Gert och Fredrik har sedan de tog över företaget infört nya modeller, utvecklat de tidigare och därtill funnit mycket goda sammarbetspartners. Nu hoppas vi kunna lyfta företaget ytterligare ett stycke genom att bidra med våra erfarenheter och kompetens. Dessutom har vi förmånen att få ha kvar Fredrik i företaget vilket tillsammans med övriga anställda gör att vi känner oss trygga säger Magnus Källman, tillträdande VD.
Målsättningen den närmaste tiden är att ytterligare befästa sin position som en av de ledande aktörerna i branschen på den Skandinaviska marknaden.

logo
Redaktionen