Produktnyheter

Bilauktioner från USA direkt till Sverige

Nu har du som kund möjlighet att köpa din drömbil från USA på samma villkor som återförsäljare har i USA. Alla bilar du ser på www.navterra.com kommer direkt från olika auktionsföretag i USA. Den enda skillnaden är att alla priser* inkluderar skatter, registreringskostnader och avgifter så att du kan hämta bilen hos din lokala återförsäljare besiktigad och klar för leverans i Sverige.
Efter det att du funnit bilen du är intresserad av, kontakta din återförsäljare för att köpa bilen. På detta sätt har du köpt en bil som har genomgått omfattande tester redan i USA och säljs i Sverige, med garantier från din återförsäljare.
Bilmärken som finns på auktionen är: Aston Martin, Bentley, BMW, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ferrari, Ford, GMC, Honda, Hummer, Infiniti, Jaguar, Jeep, Lamborghini, Land Rover, Lincoln, Lexus, Lotus, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche, Rolls-Royce, Toyota, Volkswagen.
Nu kan du njuta av en väl fungerande bil som har en korrekt historik till ett rimligt pris.
*Då detta är en auktion, kan priserna komma att vaiera.