Säkrare ta emot samtal i bilen


Tack vare SuperTooth Buddy handsfree från KALA kör tusentals svenskar med ökad säkerhet trots att de talar i mobilen. Den smarta handsfree introducerades under senare delen av 2010 och blev en mycket uppskattad julklapp samma år. Den utsågs dessutom till årets mobiltillbehör i Norge. Buddyn gör fortfarande sin tjänst och är mycket uppskattad.
Nu lanserar KALA en helt ny handsfree, SuperTooth HD
Det är en röststyrd handsfree med oöverträffat ljud med dubbla mikrofoner och dubbla högtalare, som inte lämnar dig i sticket ens i den mest bullriga trafikmiljö. Tack vare röststyrning behöver du inte heller treva efter någon knapp när telefonen plötsligt ringer i en tilltrasslad trafiksituation. Svara bara ”OK” och samtalet släpps igenom.
SuperTooth HD är mycket lätt att använda och påslagen ansluts mobilen omedelbart så snart bildörren öppnas. Med hjälp av din röst kan du svara på inkommande samtal. Handsfree-enheten har svensk tal, ger besked när den är uppkopplad och talar dessutom om hur mycket batteritid som är kvar. De kraftiga högtalarna, Twin Speaker V Array på 5 watt samt en förstärkare på 5,4 watt ger en ljudnivå 3 gånger starkare jämfört med andra handsfree. Du kan också streama musik från din telefon via Bluetooth.
Den lilla, eleganta enheten, 22x59x125 mm och 112 gram, fästs med magnetclips på solskyddet vid förarplatsen.
SuperTooth HD passar alla mobiler med Bluetooth inklusive IPhone. Den har full DSP, buller och ekoborttagning, en samtalstid på 20 timmar samt en stand-by tid på 1000 timmar eller 40 dagar. Två mobiler kan anslutas samtidigt. 2 års garanti
Rekommenderat cirkapris är 995: – kronor inkl. moms.
www.kala.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Dags för Mittia: Skogstransport!

Dags för Mittia: Skogstransport!

Den 16-17 augusti är det återigen dags för Mittia: Skogstransport - den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen.

Fler artiklar