ANNONS

Trafik-ME

Nordens största maskinmässa lockar 30.000 personer till evenemangsområdet Stoxa utanför Arlanda. I år engagerar MaskinExpo Ramudden för att dirigera trafiken, korta köerna och ge besökarna extra tid på mässan.

Det blir Ramudden som får uppdraget att dirigera trafiken till och från MaskinExpo den 23-25 maj. Ramudden är specialiserade på tjänster som rör arbete på och längs våra vägar som vägavstängningar, skyddsbarriärer, skyltning, trafiksignaler och bevakning.

– Trots vår erfarenhet är det här helt klart ett stort uppdrag för oss, säger Anders Gilberg, depåchef på Ramudden i Uppsala. Upp emot 30.000 besökare och flera tusen utställare väntas ta sig till och från Stoxa utanför Arlanda under loppet av tre dagar. Många kommer tidigt på morgonen och vill åka hem sent på eftermiddagen, så visst kan det bli trångt vissa tider.

MaskinExpo 2012 var premiärevenemanget på Stoxa och efter stor publiktillströmning med tillhörande trafikköer valde MaskinExpo att låta Ramudden dirigera trafiken i år.

– Vid alla stora evenemang uppstår det köer, men trafiken till mässan kan flyta betydligt bättre än i fjol, säger MaskinExpos vd Kie Wirenholt. För att garantera ett bättre trafikflöde har vi anlitat Ramudden, en utställare som känner väl till mässan och våra besökare.

– Vi kommer bland annat att ha egen personal på plats, 1-2 TMA-bilar som guidar trafik och lastbilar samt ombesörja att det finns avståndsskyltar på alla tillfartsvägar ända fram till MaskinExpo, säger Anders Gilberg som ser fram emot att ” i skarpt läge” visa upp Ramudden för gräddan av Sveriges entreprenörer.

Ps: Åkeri & Entreprenad kommer att finnas precis vid huvudingången i monter P8. Väl mött!