Crystal handsfree – Liten och elegant

Crystal handsfree – Liten och elegant

100667---Crystal-Titanium
På knappt tre år har många tusen svenska bilister köpt en handsfree, SuperTooth Buddy, från KALA och därmed bidragit till ökad säkerhet i trafiken. Inför det lagkrav på handsfree som tycks rycka allt närmare, lanserar KALA storebrorsan till den uppskattade Buddyn, nämligen SuperTooth Crystal.
Skillnaden mellan Buddy och Crystal är att Crystals batterinivå kan övervakas från en iPhone. Produkten stöder också A2DP – tal och musik överförs från SmartPhone/iPhone till Crystal – vilket gör det lättare att höra anvisningarna när t ex GPS-funktionen används.
Med sitt eleganta ultraslanka metallskal, Titanium, har SuperTooth Crystal en både fräckare och mer tilltalande framtoning.
Crystal är enkel att installera och använda. Den fästs med magnetclips på solskyddet framför föraren – kan enkelt flyttas från en bil till en annan.
Den böjda formen bidrar till att utgående ljud håller högsta kvalitet, samtidigt som enhetens kraftiga högtalare gör det lätt att – även i tuffaste trafikmiljö – höra den som ringer.
Är apparaten påslagen, ansluts den automatiskt och omedelbart när bildörren öppnas. Två mobiler kan anslutas samtidigt. Praktiskt för den som har både en privat- och en tjänstemobil. Den klarar 20 timmars samtalstid och hela 1000 timmar stand-by fulladdad.
Konstruerad för att användas i bil och automatiskt anpassad till Bluetooth 3,0-mobiltelefoner, (även mobiler med tidigare versioner av Bluetooth kan användas efter enkel anslutningsprocess), blir SuperTooth Crystal en uppskattad vän bland alla som måste använda sin mobiltelefon även när de sitter bakom ratten.
Rekommenderat cirkapris är 795: – kronor inkl. moms.
www.kala.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar