Komatsu Forest effektiviserar

Komatsu Forest effektiviserar

Komatsu

Sverige är Komatsu Forests hemmamarknad med lång historia och en väl etablerad utveckling, produktion och distribution. Redan innan företaget förvärvades av japanska Komatsu Ltd 2004 har såväl företagets utvecklingscentra, fabrik som koncernens huvudkontor varit lokaliserade i Umeå. Sedan 2009 är även svenska säljbolagets (Komatsu Forest Sweden HB) huvudkontor placerat i Umeå.

Det är nu en naturlig utveckling att dessa enheter slås samman till ett företag, Komatsu Forest AB. Genom att skapa ett bolag som inrymmer alla tillgängliga resurser kommer försäljning, distribution av maskiner, reservdelar, kundsupport, produktutveckling och produktion att bli ännu mera effektiv.

Den nya organisationen kommer att gälla från och med den första juli 2013.

Läs mer om detta på Komatsus hemsida, www.komatsuforest.se.

Läs också

Virkesbörsen börjar med virkesvärdering

Virkesbörsen börjar med virkesvärdering

Virkesbörsen lanserar en ny tjänst där skogsägare kan värdera sina slutavverkningar, gallringar och skogsvårdsåtgärder samt följa värdeutvecklingen på sin...

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar